Tina har den sidste tid, første gang til min fødselsdag, kokkereret en rigtig lækker ret, som jeg bliver nødt til at dele med jer.
Ingredienser:
- 1 squash
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 5 gulerødder
- ½-1 dåse kokosmælk
- 1 rød peber
- 3 forårsløg
- 3-4 pk. nudler (de små portionsposer)
- 300g kyllingfilet
- 300g pillede rejer
- Godt med karry
- 1-2 spk. mangochutney
- Tilbehør: Kokosmel og peanuts
Sådan gør du:
- Skær kyllingefilet i små tern, 1-2 cm store. Skær alle grøntsagerne i små stykker.
- Svits karry og kylling. Hæld væden fra rejerne i en skål og hæld rejerne sammen med karryen og kyllingen.
- Tag kødet af og hæld grøntsagerne i gryden, svitses godt.
- Bland det hele sammen og kog det sammen med væden fra rejerne.
- Tilsæt mangochutney og kokosmælk og kog det op.
- Smag til med salt og peber, tilsæt evt. mere mangochutney.
- Læg nudlerne i retten. Evt. tilsæt lidt vand, så der er nok væske til at koge nudlerne i.
- Server med drys af kokosmel og peanuts