A new beginning

Som Marsha Petri Sue siger det så sandt:

“Every day is a new beginning. Treat it that way.
Stay away from what might have been, and look at what can be.”

Efter den seneste tids uro med det gamle hostingfirma der er blevet opkøbt af et andet, og dertilhørende (naturlige?) datatab, har vi, mine brødre og jeg, købt plads hos et lidt dyrere hostingfirma, i håb om at det så er lidt mere professionelt. Jeg håber stadig på at mine gamle indlæg bliver fundt frem af backupbåndende hos Webzero, men jeg tror desværre ikke på det længere. Nok om det, jeg gider ikke skrive mere om den episode. Medmindre jeg får mine indlæg tilbage. Og ja, jeg tager selv min backup nu…

Enhver dag er en ny begyndelse. Og en ny begyndelse er det også for svendk.dk. Fra nu af vil jeg forsøge at skrive noget om livet, hvad jeg oplever som andre måske kan bruge, hvad jeg finder nyttigt af personlig udvikling og deslige og måske også et enkelt computertip eller to. Computertips? Ja det hænger måske ikke ret godt sammen med personlig udvikling, men indtil videre kommer det til at ligge her, side om side.

Glæd jer i denne tid, der kommer masser af godt nyt :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *