2 thoughts on “At søge bolig

 1. leila booth.

  jeg har problemer med at gå ret langt en gang imellem og har derfor en el knallert,og har børn og fammilie i esbjerg,guldager.så jeg vil hører om i har en ledig lejlighed.ellers vil jeg gerne skrives op . ps.min nuværende bolig er i st.darum.ja det var så lidt om mig. venligst leila.

  Svar
 2. Svend Koustrup

  Hej Leila

  Tak for din kommentar og din tillid. Jeg må dog skuffe dig, da jeg ikke selv lejer lejligheder ud, men faldt over TDC Pensionskasse’s udlejning, da jeg selv stod i flytte-tanker.

  Jeg ved ikke, om du har været inde og se på linket, men de har et par afdelinger i Esbjerg, måske det kunne være interessant. Du må selv lige undersøge, men som det jo ofte er med ventelister, kan der godt gå noget tid, men se da at komme på listen – måske får du en lækker lejlighed til billige penge, engang :)
  http://www.tdcpensionskasse.dk/default.asp?id=34

  Mvh Svend

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *