Hot & Not – listen

Så. Nu gider jeg det ikke mere. Det der med, at man gang på gang køber det samme lorteskrammel, fordi man har glemt hvor ringe det var. Og det gælder som sådan indenfor alle genrer i livet; (alt for) billige færdigretter, film der tog 2 timer af ens liv og omkategoriserede det som spildtid, you name it. Nu bliver det listet til skræk og advarsel for ikke mindst mig selv, men alle der lyster.

Til gengæld er der også en Hot-liste, dvs. alt det lækre ved livet og det der er i det – igen nævner jeg film og mad som primære emner, men alt kommer med.

Nej for fanden – listen

Mad

  • Nettos færdiglasagne. Den er da bare for klam. Færdig-ret-lasagner kan skam godt være ganske okay til prisen og arbejdsindsatsen… men det er Nettos færdiglasagne bare ikke. Den er faktisk bedst som den er, frossen… så flyder den da ikke ud i skraldespanden…
  • Kærgården. Nej, det er ikke en særlig god smør, og olie/smør-smagen sætter sig i ganen og nægter at forsvinde, før tandbørsten kommer forbi senere. Adr. Jeg har dog endnu ikke fastslået om det kun gælder Kærgården Light (hvilket da også er noget mærkeligt noget. Light smør? Smør skal ikke være fedtfattigt, det er smør for faen…)
  • Bornholms Torskerogn. Farlig fin med 89% rogn og alt muligt lækkert. Men så tør at den ikke er særlig dejlig at spise. Næh, officers rogn er bedre, kun omkring 60% rogn og meget mere vand. Ikke så tør at den bliver kedelig at spise.

Jada, mere af det – listen

Bøger

  • For det første alle dem, der bliver rost på min “Bøger”-side. De kan anbefales som læsestof til hjernen for alle.
  • “Engle og Dæmoner” af Dan Brown. Sjældent har jeg været så opslugt af en skønlitterær bog. Desværre gik den tabt på vejen hjem fra skiferie… må have skaffet mig en ny, så jeg ved hvad der sker med historien, Vatikanet og hele verden!

Mad

  • Dansk Supermarkeds Jordbær-Banan juice. Hva’, er der kommet noget godt ud af Nettos døre? Ja, for det her er godt nok himlen der glider lige igennem svælget… mums!
  • Viby’s Søren E’s Okseburger. Fantastisk burger! Dejlig klistret og lækker som en burger skal være, og lavet med rigtig godt kød
  • Århus’ Fredes Flyvendes Tallerken’s UFO Burger med Fries og Kryddermayo. Lækker burger, kødet kunne dog godt være lidt lækrere. Men de stegte kartoffelterninger og kryddermayoen trækker det hele op. Mums!

Kom gerne med flere forslag og dine personlige anbefalinger og afskrækkelser i kommentarerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *