Hvordan man blokerer reklamer på Spotify (en måde der faktisk virker!)


Installer Blockify og bed den om at spille en MP3 fra dit lokale musik-katalog, hver gang den ser at der bliver lagt en reklame i din Play Queue. Når MP3’en er spillet, starter den selv Spotify playback igen.

Det virker bare! Thank you Blockify (and nice try Mutify, but no cigar…)

http://tribe.nu/Blockify.html

Jeg har så lavet en batch-fil, som jeg kører, der starter Spotify, venter 3 sekunder og så starter Blockify (Blockify brokker sig, hvis Spotify ikke er klar når den bliver startet).

Start notepad, kopier nedenstående kode ind og gem filen som “Spotify_and_Blockify.bat” (med anførselstegn, ellers bliver den gemt som Spotify_and_Blockify.bat.txt). Jeg har lagt den i en mappe et sted, jeg ikke lige kommer så tit, kaldet “+Links”, som jeg har andre genveje og bat-filer i. 

echo off
cls

echo Running Spotify
start /d "C:\Users\Svend\AppData\Roaming\Spotify" spotify.exe

echo Waiting 5 seconds for Spotify to startup,
echo before running Blockify
ping 127.0.0.1 -n 5 -w 1000 > NUL

echo Running Blockify
start /d "C:\Program Files (x86)\Blockify" Blockify.exe /MIN 

Lav nu en genvej til bat-filen lige ved siden af (træk filen og samtidig hold Ctrl og Alt nede). Denne genvej giver du et passende navn, f.eks. “Spotify and Blockify”. Herefter trækker du i genvejen, og mens du holder museknappen nede, trykker du på Windows-tasten på tastaturet, så Start-menuen kommer op. Træk genvejen ind på Start-menuen.

Voila, du har nu en genvej der starter begge programmer op.

Nu mangler vi bare, at udvikleren bag Blockify gør, så programmet kan lukkes ned til Tray (nede ved uret). Jeg er fan af en bar taskbar :)

2 thoughts on “Hvordan man blokerer reklamer på Spotify (en måde der faktisk virker!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *