Steven Coveys bud på livsprioriteterne

Jeg så for et par uger siden denne video fra et af Steven Coveys seminarer, hvor Steven viser hvorfor man skal huske de vigtigste ting i livet, og hvordan man får plads til dem i en travl hverdag. Videoen hænger meget godt sammen med et blogindlæg jeg lavede tilbage i 2009.

Jeg så videoen til en workshop med Mads Winkel Olsen fra firmaet intenz, der hjælper firmaer med at ændre deres virksomhedskultur til bedre selvledelse, prioritering osv. Det var et gratis inspirationsseminar på 4 timer, uden større mængder af salgsgas, og jeg synes faktisk at han kom rundt om nogle af de allervigtigste emner for hvorfor man (ikke) når de ting, man sætter sig op til. Fantastisk. Jeg håber de efterfølgende får en masse kunder, for han kom rigtig godt rundt om emnet Selvledelse.

Lyden er ikke så god, så hold fingeren på lydstyrken.

Edit: Jeg fandt en anden sjov video, også af Covey

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *