Det er sket – jeg har fundet to øl jeg kan lide!

Alle mine venner driller mig med, at jeg ikke er glad for smagen af øl. Men til PROSA’s Superhelte-weekendseminar i marts var der fri bar (selvbetalt, dog), hvilket inkluderede adgang til 12-14 forskellige slags specialøl. Jeg vil jo gerne kunne lide øl, men den der bitre pilsnersmag – den er jeg altså ikke meget til. Anyway, nu havde jeg jo chancen for at prøve en masse forskelligt. Vi satte os tre mand i baren, og vi blev siddende stort set resten af aftenen – og hold kæwer det var sjovt. Og endnu vigtigere, vi fik smagt alle øllene, og jeg fandt faktisk to, jeg er tæt på at sige, at jeg godt kunne lide. Der var flere, som jeg godt kunne drikke, hvis det skulle være, men de her to kunne jeg faktisk godt lide. There, I said it – I like beer. Good beer :)

 
Midtfyns Bryghus Chili Tripel

Midtfyns Bryghus Chili Tripel

 
Westmalle Trappist Dubbel

Westmalle Trappist Dubbel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *