Visual Studio 2015: Mine indstillinger

Jeg bruger Visual Studio dagligt. Ligesom med Windows, stiller jeg på Visual Studios små skruer, så den spinder præcis som jeg vil have det. Her på denne side vil jeg forsøge at huske at skrive ind, når jeg laver nogle ændringer, som jeg også skal huske næste gang jeg starter med en nyinstalleret Visual Studio. Kom derfor igen for at se evt. tilføjede tips.

Disable Track Changes

Fjern flueben i Track Changes. Hvis markeret åbnes filer midlertidigt, når de vælges i Solution Explorer, hvilket er irriterende.

Visual Studio Options Projects and Solutions Track Active Item

Track Changes – Åbner filer midlertidigt når de vælges i Solution Explorer

Antal sidst åbnede projekter og filer i kontekstmenuen i proceslinjen

Når du højreklikker på Visual Studio-knappen i proceslinjen/taskbaren i bunden, ser du de 10 sidst åbnede filer (heraf projekt/solution-filer). Du kan højreklikke og “pinne” en fil til toppen, men du ser stadig kun 10 filer.

For at rette dette, skal du i regedit, til nedenstående adresse. Aner du ikke hvad Regedit er, bør du nok ikke rode med dette … :-)

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced

Du skal oprette en DWORD (32-bit)-værdi i Advanced-mappen med navnet JumpListItems_Maximum. Dobbeltklik herefter på den, skift til Decimal og sæt antal filer, den skal vise. 15-20 er et godt tal.

Når du har trykket OK, kan du lukke Regedit, og ændringen slår igennem med det samme.

Antal sidst åbnede projekter og filer i Filer-menuen

Antallet af seneste projekter og filer. Når du i Windows 10 højreklikker på Visual Studio, fx hvis du har den i taskbaren, så viser den dine 10 sidste projekter. Hvis du ofte arbejder med flere end 10 projekter, kan det være rart at sætte dette tal op, så du altid kan nemt kan åbne dine projekter.

2016-12-07 15_40_05-VisualStudio_Options_RecentProjects

Flere tips

Her er desuden en liste af ting, der kan ændres. Den er dog til VS 2010, så det er ikke alt, der er med: http://lennybacon.com/post/2010/10/18/UltimateGuideToSpeedUpVisualStudio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *