3. semester bestået med bravour

Hey folks, hermed en lille opdatering på, hvorfor der har været så stille det sidste stykke tid.

Jeg har det sidste halve år hygget mig med disse emner. Det ene fag er smukt og pædagogisk illustreret af min lærer herunder. De to andre fag (med meget ensklingende navne – ja det er også forvirrende for os), er vi ikke så heldige, så det blev bare til en skærmbillede af dags-emnerne.

Bum, 3. semestereksamen afsluttet med et solidt 10-tal. 3/5 datamatiker. Fedt! Nu en uge med kæresten (der også læser til eksamen) og barnet, før en tur på Roskilde med kræwet. Jeg glææjer mig!

Pædagogisk illustreret oversigt over de emner, vi har været igennem i faget Computernetværk og Distruberede Systemer (Emnet sikkerhed er på selvstændigt billede) Pædagogisk illustreret oversigt over de emner, vi har været igennem i faget Computernetværk og Distruberede Systemer. Her er det emnet Sikkerhed og alle underemnerne. Resten af emnerne er på det andet billede.
Oversigt over pensum-emnerne i faget Systemarkitektur og Distribueret Programmering (Java Beans, Generics, Kæder, Patterns, Hashing, Søgetræer, Grafer mv) Oversigt over pensum-emnerne i faget Systemarkitektur og Distribueret Programmering (XML, Web Services, JSF, Regex mv.)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *