Cirkus Summarum er igang!

cirkussummarum1

© kulturfoto.dk

Så er Muskelsvindfondens store satsning Cirkus Summarum løbet af stablen sammen med DR Bigbandet og de kendte figurer fra DR’s børneunivers.

Anmeldelse på kulturfoto.dk:

6star  
Der er fuld plade, seks stjerner, til “Cirkus Summarum”s forpremiere på 10-øren i Amager Strandpark her til aften. – Peter Kock Henrichsen, kulturfoto.dk

Jeg har endnu ikke selv set forestillingen, men udfra anmeldelsen her ovenfor samt kommentarerne og andre folk der har set showet, kan jeg kun anbefale at man planlægger en tur ind og se de kendte figurer fra DR’s børneuniverse: Bamse, Cirkeline, Bruno, Hr. Skæg samt Signe og Jacob, og de superseje cirkusartister fra Salling Cirkus Kids.

Forestillingen er begyndt og spiller hele sommeren i København og Århus:

  • 3.-26. juli 2009 på 10’øren i Amager Strandpark, København
  • 29. juli – 9. august på Tangkrogen i Århus

DR-programmet Sommer Summarum sender hver dag fra pladsen omkring teltet kl. 8.00-10.00

Se mere om Cirkus Summarum på cirkussummarum.dk eller læs om Muskelsvindfondens arbejde for at forbedre levevilkårene for personer med muskelsvind og for deres familier.

Frivillig!

Muskelsvindfonden mangler stadig frivillige til at bemande boder og opstilling i København og Århus. Kunne du tænke dig at høre mere om det, at være frivillig, kan du klikke ind på www.crewet.dk eller ringe til crew-ansvarlig Peter “Høstak” Caspersen på mobil: 41212212 – hellere idag end i morgen! Vi har brug for din hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *