Hvordan afspiller jeg alle videoer fra en YouTube-bruger?

Nogle gange finder man en bruger på YouTube, som er så fed, at man bare skal høre det hele – samtidig med at man laver noget andet. Man kunne oprette en playliste og føje videoerne til den, eller bruge Watch Later-funktionen. Begge kræver login, og kræver at du klikker på hver enkelt video. Jeg spurgte Google og fandt svaret. 

Indtast brugernavnet fra YouTube på siden http://youtube.nestharion.de og klik på Load Videos – så er du igang!

Bemærk: Det skal være det brugernavn, YouTube bruger som ID og ikke det navn, som vises på hjemmesiden. Dvs. når du klikker ind på en bruger, står der et navn i URL’en. Jeg ville høre sangeren Lucy Loves funky tracks. På hendes YouTube side hedder hun “Lucy Love”, men hendes videoer ligger her: http://www.youtube.com/user/LUCYLOVEMC/videos – dvs. det navn du skal indtaste er “lucylovemc”. Jeg fik en fejl da jeg indtastede “Lucy Love”, måske pga. mellemrummet, så brug brugernavnet fra URL’en.

Jeg håber du kan bruge det. Skriv en kommentar om hvem du vil bruge en eftermiddag på at høre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *