Hvordan kan jeg samle, splitte eller rotere en pdf-fil? Hvordan kan jeg printe en side fra en pdf-fil ud på begge sider af papiret?

Jeg havde en pdf-fil med en enkelt fil i, som jeg gerne ville have printet med kopi på bagsiden. Dette kunne jeg ikke få mit printvindue til. Jeg tænkte, at jeg kunne bruge printvinduets “antal kopier” sammen med “print på begge sider”, men det fungerede ikke, så fik jeg bare flere ens sider med ingenting på bagsiden. 

Så faldt jeg over pdfmerge.com, hvor jeg med to uploads af den samme fil kunne få sitet til at samle de to pdf-filer til én fil, som jeg så kunne printe ud på begge sider af papiret.

Min kammerat Esben har siden tippet mig om, at jeg faktisk godt kan bruge print-vinduet til at lave kopier med. I feltet hvor jeg kan indtaste hvilke sider jeg vil printe, kan jeg indtaste f.eks. “1,1” og derved få side et printet to gange. Dette fungerer sammen med duplex-funktion med dobbeltsidet print.

Jeg vil dog alligevel fremhæve og liste følgende sider, der kan vise sig smarte at huske:

Håber du kan bruge det, det tror jeg, at jeg kan :-)

2 thoughts on “Hvordan kan jeg samle, splitte eller rotere en pdf-fil? Hvordan kan jeg printe en side fra en pdf-fil ud på begge sider af papiret?

  1. Oliver Sylvester

    Jeg synes du har beskrevet det rigtig godt med hvordan man kan gøre det og jeg kan godt lide at du har sat et link så man let kan finde siderne du fortæller om.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *