Hvordan får jeg SQL Server til kun at køre, når jeg har brug for den?

Hvis du har Microsoft SQL Server til at køre på din udviklercomputer, kan det godt være lidt tungt – især når du bruger computeren til andet end at kode (til MSSQL). Hvorfor ikke stoppe serveren, når du ikke bruger den?

Jeg er usikker på, hvor mange ressourcer, den reelt belaster mit system med, men er den stoppet, belaster den i hvert fald mindre, end hvis den kører. Derfor har jeg forfattet et lille script, som enten starter eller stopper alle MS SQL services.

Download det her:

SQL Server Starter-Stopper script

Pak .zip-filen ud, højreklik på .bat-filen og vælg Rediger/Edit. Læs instructionerne i toppen.

Har du kommentarer eller ideer, så skriv dem i kommentarerne herunder.

Et par screenshots af mit flot designede interface… :-)

SQL Server Starter-Stopper

SQL Server Starter-Stopper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *