Hvordan får jeg wifi-LED’en på min Lenovo bærbare til at holde op med at blinke?

Okay, det her er et ret specifikt indlæg. Det omhandler nemlig LED-lampen for tændt wi-fi-signal på en Lenovo x61s bærbar (sandsynligvis de fleste Lenovo-bærbare).

Jeg har nogle gange det problem, at min wi-fi-LED, der sidder lige under skærmen sammen med de andre lamper for power, hdd osv, blinker når der er wi-fi-trafik, hvilket er ret distraherende. Den skal bare lyse når wi-fi er tændt, og være slukket når wi-fi er slukket. End of story. Jeg har nu fundet løsningen.

Det kræver redigering af registreringsdatabasen, så hvis du ikke gør nøjagtig som jeg skriver herunder, kan du ØDELÆGGE din computers Windows. Uuhh! Jeg siger det bare. Og selvom du gør, som jeg skriver herunder, er jeg (naturligvis) ikke ansvarlig for noget som helst, som du gør ved din egen computer.

Nå, nok ansvarsfraskrivelse, hvordan gør man?

 1. Åben Start-menuen og tast “regedit” i søgeboksen og tryk Enter
 2. I Registreringseditoren går du til følgende sti i venstre træ-struktur:
  1. Computer
  2. HKEY_LOCAL_MACHINE
  3. SYSTEM
  4. CurrentControlSet
  5. Control
  6. Class
  7. {4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
 3. I denne mappe ser du en masse undermapper navngivet med fortløbende numre (0000, 0001, 0002…), Disse mapper er alle forskellige former for netværk på din computer (de fleste er virtuelle). Vi skal finde den, hvori der er en DriverDesc-nøgle (i højre side) der hedder det samme som dit trådløse netværkskort – noget med “Intel” og “WiFi”. Mit kort hedder “Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AG”.
 4. I den korrekte mappe finder du nøglen LedMode. Den kan have følgende indstillinger, som du sætter ved at dobbeltklikke:
  • 0: Lyset er slukket hele tiden
  • 1: Lyset er tændt, når der er trafik på Wi-Fi-forbindelsen
  • 2: Lyset er tændt, når Wi-Fi er slået til

Sådan. Nu skal du enten genstarte dit netværkskort eller din computer, og så skulle det køre fremover. Yeay!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *