Support? Det kan vi godt, hent lige…

Jeg sad lige og skulle hjælpe en igennem lidt forskellige opsætninger, og vi var 40 km fra hinanden. Vi forsøgte over telefonen, men jeg kunne godt se, at det ville gå hurtigere, hvis jeg kunne vise dem det.

Vi prøvede med Windows’ “Spørg en ven om hjælp” remote desktop, men det virkede tilsyneladende ikke bag hendes router.

En hurtig googling fandt frem til TeamViewer. Dette program virker bare. Det er gratis, og behøver ikke engang at blive installeret.

Hent programmet fra www.teamviewer.com, start programmet, vælg “Run” eller  “Install”, next next next og så kører det. Dette gør begge parter. Nu skal den part som skal have support (Part 1) oplæse det ID som står i programmet, til den anden part (Part 2). Dette taster Part 2 så ind og klikker Connect to partner. Herefter skal han indtaste den kode, som Part 1’s program viser, og så er han på.

Begge parter kan bruge mus og tastatur, så man skal lige blive enige om, hvem der styrer.

Ganske smart program – og umådeligt brugervenligt!

3 thoughts on “Support? Det kan vi godt, hent lige…

 1. Per Koustrup

  Agreed!. Elsker det program, bruger det næsten dagligt når Majbrith skal havde support med hendes hjemmeside. hehe :)

  Men også den funktion at man kan logge ind i partnerprogrammet også har man en liste over alle sine kontakter.. smart (altså dem som man har valgt at sætte ind ofcause.. men stadig. smart)

  FREDAG. lålålålållålål party… lålålålålå

  Svar
 2. Daniel Depoilly

  Bruger selv dette dagligt.. Det kan tæt på alt.. og du kan, hvis du har login på deres hjemmeside, remote gå på dine computer alle steder fra hvis de har klienten installeret. Har sparet mig meget rejse tid for at hjælpe venner.. og du kan, hvis du er god til og multitaske, styre flere computere på en gang..

  Svar
 3. Svend Koustrup

  Daniel – smart :) Jeg kan nu logge på min computer fra alle windows xp+ computere med remote desktop, og det virker meget godt synes jeg. Men jeg synes det er smart, at man kan ændre kvaliteten på grafikken ondemand. Det er dog support-delen jeg er mest til, ikke så meget til mig selv, men smart er det, så absolut – og gratis! :D

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *