Møgfed weekend!

Jeg synes sjældent jeg keder mig, men denne weekend går dog over i historien som en af de fedeste og mest indholdsrige længe!

1. maj i Botanisk have med vennerne og høre på folk der gerne vil høres, drikke sjov-væske og blive brændt på huden. Dernæst i Musikhuset og høre Aura og Beth Hart akustisk og intimt med kæresten, absolut fantastisk lækker koncert. Dernæst igen med vennerne hos Q og hygge til vi blev trætte og tog hjem.

2. maj i Vejlby-Risskov-hallen og se kræw-pigerne more sig på håndboldbanen, senere med kræwerne (mfl.) i Botanisk Have og grille (kudos til Vinke-Tine for et fabelagtigt arrangement) og til sidst til Skanderborg Medhjælperfest og bl. meget andet høre D:A:D fyre den af samt blive fuld til billig penge. Endda slutte af med at blive kørt helt til døren af en rar og ædru veninde, tak Tine.

Tidligt op 3. maj og se pigerne spille den sidste kamp. Efter kampen (3. utrolig morsomme nederlag) tog nogle af os på Italia og spise frokost-buffet (med NUTELLA-PIZZA!!!), vandre rundt i Salling og Bruuns for til sidst at slutte af hos Paradis til en trekuglers med lakrids, mint og jordbær, mums!. Til sidst hjemme og se Rain Man og dernæst Taken… og måske en til…

Jowtak, dette er så absolut en af de bedre weekender! Hell motherf..ing YEAH!

Tak venner, til alle som deltog i festlighederne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *