Weeee igår var min fødselsdag

Iiiii daaaag er det Sveeeeeee-eeeends føøsssølsdaaaag, huuurraaaaa, huuraaaaa, hurraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ikke et øje var tørt, igår var en stor dag. Det var jo kronprinseparrets 5 års bryllupsdag… (duh)… Det var også min nieces fødselsdag… (duh)… men det var også MIN fødselsdag… :) 

Dagen startede med… ikke ret meget. Ingen på arbejdet viste det (åbenbart), stor bedrøvelse… (sort of). Ikke engang den store pakke fra bageren jeg havde medbragt, vakte nogen ideer… udover “er det din morgenmadpakke?”, hehe. Stor var stemningen dog, da jeg inviterede til fødselsdagsfest ved mit bord kl. 14. Så stor at det faktisk startede allerede kl. 13.20 med fødselsdagssang og flag i kagen og alt muligt :)

Efter arbejde tog jeg ud og så på Emma der skiftede tøj i en tøjbutik. Noget med at jeg skulle bestemme hvilke kjole hun skulle købe – hvilket jeg på ingen måde var god til. Men det var pæne kjoler. Dette trak dog ud, så jeg blev nødt til at lade hende i stikken, købe lidt ind til om aftenen – her inkluderet halvanden liter italiensk lakrids-, jordbær- og stracciatella-is.

Herhjemme var der nemlig lige en lejlighed der skulle gøres rent og ryddes op i – og jeg ved ikke hvilken opgave der var størst. Men klar blev jeg… sådan ca. 1 minut efter mine forældre og min lillebror kom. Tak for hjælpen Emma, uden dig havde jeg nok ikke nået det :)

En dejlig aften blev det med kylling, grøntsager og bacon i ovn med ris og whiskysauce til – mums. Derefter var der føromtalte is og til sidst mors medbragte lagkage :) denne bragte også glæde på arbejde idag, dagen efter den store dag. Selv rengøringsmanden nåede at få et stykke, hæhæ.

Hvorfor kan man ikke have fødselsdag hver eneste dag? Eller bare et par gange om måneden? Tja – så ville det jo ikke blive noget specielt. Og speciel, det er ens fødselsdag også. Så tillykke til alle andre der havde fødselsdag på verdens bedste dag, d. 14. maj.

One thought on “Weeee igår var min fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *