Flytning: En føljeton

Så er jeg sq flyttet. Eller, dvs., jeg har jo fået hjælp til det. Vi er flyttet. Men det lyder også forkert. Jeg og mine ting er blevet flyttet af en masse fede venner jeg har. Altså, fede på den enormt seje måde. Tusind tak venner! Uden jer sad jeg stadig på junivej.Anywho, jeg skriver dette fra arbejdet, da jeg endnu ikke har fået net i lejligheden. Så snart der er net, kommer der lidt billedsnas op. Hvilket minder mig om, jeg skal da have et slags galleri herind. Jada… :)

Nå, tilbage til arbejdet. L8r folks

3 thoughts on “Flytning: En føljeton

 1. Svend Koustrup

  Det er endnu ikke helt bestemt, men nok først i det nye år. Eller måske bare lige pludselig :D Nøgendag er velsagtens hver fredag? Eller, generelt bare dage der har ‘g’ i navnet…

  Svar
 2. Morfar

  Og hvornår kan vi checke ind ? :D

  Det lyder spændende med indflyttergejl. Du må endelig sige til, så ved du at jeg er der som et lyn!

  Glædelig jul Svend og Kingo. Vi ses den 30. :)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *