Flytning: Lidt mere info

Hey folkens, jeg er glad for at der er så mange rare folk der gerne vil hjælpe. Sidder du nu og tænker, jamen hvor, hvad, jeg vil da også være med, så er du velkommen. Som Bamse siger i mine ører lige nu: “der er nydning nok”

Hvorfra: Junivej 20, 8210 Århus V

Hvortil: Saltholmsgade 7, 1. tv, 8000 Århus C

Hvornår: Et sted mellem 14 og ???. Min far kan først komme med traileren lidt efter 16, men nogen har givet udtryk for at de gerne vil komme lidt tidligere. En anden med en bil (st.car) kan nok også komme tidligere, så vi kan begynde med nogen af flyttekasserne.

Hvad: En hel del flyttekasser, et stort skrivebord, en seng, TV, lidt computerværk og hifi. Desuden kommer hjemme fra forældreopbevaringen en 2personers sofa og et spisebord med 6 stole, derudover er der et sofabord der skal hentes ved Q og Fie.

Tag og ring når du er ved at være pirat til start til at hjælpe, så finder jeg ud af hvor i verden jeg er :)

Se desuden kortet i sidste indlæg nedenfor

Endnu engang, tak for hjælpen venner!

2 thoughts on “Flytning: Lidt mere info

  1. Svend Koustrup

    Inde under Personligt / Ønskeseddel (Nej, den var der ikke da du kiggede og ja, jeg har lige oprettet den ;D)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *