Så er datoen sat for overtagelse!

Nu er det alvor. Skødet er underskrevet, overtagelsespapirerne sendt frem og tilbage og igår blev nøgle-overdragelsesdatoen sat. Jeg overtager nøglen pr. PÅ ONSDAG! 

Indflytningsdatoen er nu sat til fredag d. 5. december og jeg håber naturligvis på, at der er et par stærke hænder der vil hjælpe. Jeg behøver ikke vildt mange, da jeg jo bare bor i en 12-kvadratmeter, men grundet mine svage håndled og min fars dårlige ryg, vil jeg gerne have nogen der kan hjælpe mig og farmand.

De der har meldt sig helt frivilligt blot ved ordet “jeg skal flytte”, vil jeg gerne have lov til at hylde her på siden:

 • Henning “Morfar” Fink Andersen <- WUUUHUUU!!! :D
 • Thomas Marcussen inkl. Peogeut Stationcar :) <- Yeeah

Jeg håber jeg kan lægge nogle flere på…

Se her hvor jeg flytter hen :)

Flytterute

Flytterute

Det bedste fra mig, Svend

6 thoughts on “Så er datoen sat for overtagelse!

 1. Svend Koustrup

  Ah, det var en meget vital ting, fordi hvis jeg nu flyttede udenlands, er der måske ikke så mange der har tid… eller også er der netop mange der gerne vil med, nobody knows… Anywho, jeg flytter fra Junivej 20 i Hasle (lige udenfor Hasle Ringvej) ind til Saltholmsgade 7, 1. tv, I ved der mellem Vesterbro Torv og Den gamle By. Oppe i det brostensbelagte der. Lige ved siden af Peter Falkenberg faktisk :)

  Svar
 2. Per Koustrup

  Vi er da godt nok en handicappet familie :)
  Svend, løse håndled (…. :P)
  Far, Dårlig ryk
  Per, Forstrukket ledbånd

  Glæder mig til at se dit nye sted.

  /Per

  Svar
 3. Svend Koustrup

  Yeps, that’s the Koustrups… Du er velkommen til at komme med ud og hjælpe med at flytte på fredag?

  Svar
 4. Svend Koustrup

  Når du ikke kan gå ned til bussen, hvor meget hjælp tror du så du kan komme med på fredag? :D Tag nu og få din fod i orden. Lav nogen øvelser hvis du kan dreje på foden, og hvis ikke så få den op og ligge over dit hjerte, dvs se noget film (fra sengen af)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *