Spam med Hotmail – har du en Hotmail-konto?

Du har sikkert set de fine mails med folk, der gerne vil sælge elektronik og det er det fineste kram de har at sælge. Ofte er det oversat til uhjælpeligt dansk. Jeg har lige fundet ud af, at jeg måske har sendt spammails ud på den led, på en faktisk ret snedig måde.

På en eller anden måde, har nogen nappet min Hotmail-loginkode (som jeg netop ikke havde skiftet meget længe, dumme mig) og har så sat min vacation auto-reply på, med netop den spam-besked om fine elektronikprodukter.

Dette betyder så, at de kan sætte deres spamrobotter til at sende en mail til mig med afsender fra alle mulige forskellige folk. Herved sender Hotmail min autoreply ud til alle disse intetanende folk. Clever… but annoying.

Derfor, alle mine venner – skift jeres Hotmail-loginkode mindst 4 gange om året og check jeres autoreply-options.

Hvis der står noget i autoreply, som I ikke selv har skrevet ind, så slet det først, gem, og så først derefter autoreply fra og gem. Hvis man sletter og slår fra i samme gemning, gemmer den ikke, at den skal tømme autoreply-feltet.

autoreply

2 thoughts on “Spam med Hotmail – har du en Hotmail-konto?

 1. Per Koustrup

  Hmm.. de er sku ikke dumme, men det kræver vel stadig at de kommer ind på ens hotmail. så et langt besværligt kodeord burde vel kunne holde dem ude.

  men det sikreste er nu engang… SLET DIN HOTMAIL, og skift til Gmail. hehe :) Du skal af ligevel havde en Gmail/google account når du skal igang med at bruge Google Wave her den 30 sep.

  (damn jeg er en google fanboy…. OG ELSKER DET)

  (stavefejl er lavet med vilje for at se om du er vågen… burde gå i seng)

  Svar
 2. Svend Koustrup

  Det kræver at man skriver sin email adresse og password i håb om at sende et eller andet tåbeligt til alle sine venner… Selv facebook kan man give ens credentials, hvor den så logger ind og henter alle ens venner ind på facebook, så man kan vælge hvem man vil invitere…

  Det sikreste er at vælge noget, som ikke så mange kender, men som alligevel er så seriøst, at de retter (og holder øje med) sikkerhedsfejl og lignende

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *